Burenhulp Eeserveen

In deze vreemde en bijzondere tijd willen we graag wat extra op elkaar letten.

Daarom vragen wij uw aandacht voor het volgende.

In Eeserveen is een tijdelijk: “Burenhulp Eeserveen” opgericht.

“Burenhulp Eeserveen” en Plaatselijk Belang Brammershoop openen gezamenlijk een telefoonnummer voor alle inwoners van Eeserveen die even hulp nodig hebben. Dit nummer is 06- 44 55 45 98

Hulpvragen kunnen bijvoorbeeld gaan over het halen van boodschappen of medicijnen, of andere benodigdheden.

Er zijn supermarkten die al aanbieden om boodschappen gratis thuis te bezorgen als U via internet bestelt, maar we verwachten hier ook toenemende drukte. Daarbij zijn er misschien mensen die niet via internet willen/ kunnen bestellen.

Bent U of iemand binnen uw gezin ziek óf wilt U op dit moment liever niet zelf op pad omdat U bang bent om ziek te worden…

Bel dan gerust: Burenhulp Eeserveen   06- 44 55 45 98

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met een vast Team dat de telefoon opneemt als u belt. Het Team bestaat uit: Conny, Rezy, Dineke en Nina.

Wij zijn herkenbaar aan dit logo:

Boodschappen/ benodigdheden worden in overleg bezorgd en er is mogelijkheid om direct af te rekenen (pinautomaat) liefst contactloos.

Voor mensen die niet kunnen pinnen zoeken we een passende oplossing.

Wij hopen natuurlijk met z’n allen dat het coronavirus aan ons voorbij gaat en deze “Burenhulp Eeserveen” helemaal niet nodig was geweest, maar totdat het voorbij is proberen we U te helpen waar we kunnen.

(Wilt u juist hulp bieden als wij dat eventueel nodig hebben dan kunt U dat ook doorgeven op het telefoonnummer via de app, sms )

Team “Burenhulp Eeserveen”
Bestuur Plaatselijk Belang Brammershoop