KKB

 • De KKB is een onderdeel van Plaatselijk Belang. Een commissie die allerlei activiteiten organiseert, waaronder een jaarlijkse barbecue, een fietstocht, karten en nog veel meer.

 • Klootschieten 3 mei 2023

  Woensdag 3 mei was het weer zover…zo’n 35 deelnemers gingen rond 19.00 uur van start om op het welbekende traject de strijd aan te gaan. Ondanks de wat lage temperatuur zat de stemming er goed in…. Halverwege de strijd was er een welkome pauze ingelast voor een bekertje thee of koffie met cake/koek. Helaas moest de strijd voortijdig gestaakt worden wegens invallende duisternis….je kon geen bal meer zien!!!!! Na met elkaar nog een drankje genuttigd te hebben ging iedereen tevreden naar huis….tot de volgende keer!!!!!

  Een paar foto’s vind je op : http://www.eeserveen.info/fotos/nggallery/eeserveen/klootschieten-3-mei-2023

 • Nieuwjaarsvisite 2023

  De op 8 januari gehouden Nieuwjaarsvisite van Plaatselijk Belang, Vrouwenvereniging en KKB kende een grote opkomst. Rond de 60 dorpsgenoten waren in de voormalige school aanwezig en genoten van een uitstekend stamppotbuffet dat was verzorgd door de Alinghoek te Drouwen. Een uitstekend begin van het nieuwe jaar!!

   

  Een paar foto’s vindt u op:http://www.eeserveen.info/fotos/nggallery/eeserveen/nieuwjaarsvisite-2023

 • Trekkerbehendigheid 2022

  Op zondag 25 september 2022 heeft op het terrein van Charrel en Conny van Schie de trekkerbehendigheidswedstrijd plaatsgevonden. Het is, mede door de prima organisatie en het enthousiasme van de deelnemers en vrijwilligers een uitstekend geslaagd dagje geworden! Gelukkig onder prima weersomstandigheden. Voor een foto-verslag klik je op de volgende link:     https://myalbum.com/album/3wFFmz5dqrq4
  Via de onderstaande links kan je de opnames bekijken die Charrel met zijn drone gemaakt heeft.

   

  https://youtu.be/WvQeBJ7Z4Ps

  https://youtu.be/_fh9kA6B1GM

  https://youtu.be/RtR4XVbRZRU

  https://youtu.be/yUqaf_ii7LU

 • Paaseitjes zoeken bij Okke en Sophia

  Het was weer een feestje in de tuin bij Okke en Sophia…heel jong Eeserveen was aanwezig en hebben een geslaagd zoekfeestje gehad.

  Voor de foto’s kijk op de fotopagina

 • Klootschieten 26 mei 2022

  Donderdagavond 26 mei kwamen maar liefst 40 personen bijeen om gezamenlijk te gaan klootschieten. Dat was voor het eerst weer sinds de coronaperiode! Mooi was dat ook de “nieuwe” inwoners van ons dorp deelnamen, een mooie gelegenheid om eens goed kennis met elkaar te maken.
  Opvallend was ook het aandeel jeugd dat deelnam, dat belooft wat voor de toekomst!
  Het was een zeer geslaagde avond , zelfs de paar regendruppels die aan het eind van de avond vielen mochten de pret niet drukken. ook de “catering”, onderweg en aan het slot was weer prima verzorgd.

  Bekijk de foto’s op de fotopagina,
  of de korte video-impressie