Nieuws Breedband Borger-Odoorn


U wilt toch ook snel internet?

Wacht niet langer en schrijf u nu in

De inschrijftermijn sluit op 25 juni 2019
Wilt u een aansluiting op het glasvezelnetwerk dat door Digitale Stad wordt aangelegd, dan moet u zich opnieuw aanmelden. De aanleg gaat daadwerkelijk van start bij een deelname van 55%. Op dit moment zitten we op 38%. Nog 17% te gaan dus. Schrijf u daarom snel in! Moedig ook uw buren, vrienden en kennissen aan om zich aan te melden. Het is nu of nooit. Inschrijven kan nog tot 25 juni. 

U hoeft alleen maar ja te zeggen, uw pakket kiest u later
Wij hebben het inschrijven zo makkelijk mogelijk gemaakt. U hoeft op dit moment alleen maar aan te geven dat u een glasvezelaansluiting wilt. De keuze voor uw provider en abonnement maakt u pas als het glasvezelnetwerk daadwerkelijk is voltooid. 

Veel mogelijkheden
Digitale Stad biedt een zeer breed aanbod aan providers. U kunt nu ook kiezen voor de grote Nederlandse providers en gebruikmaken van alle landelijke aanbiedingen. U had zich in eerste instantie nog niet aangemeld? Misschien is het goed om het nieuwe aanbod goed te bekijken. U wordt vast enthousiast. 

Aanbod Digitale Stad

  • Breed aanbod aan providers, inclusief de Nederlandse A-merken, waardoor u ook gebruik kunt maken van uw bestaande aanbieder.
  • Scherpe tarieven door gebruik te maken van alle landelijke acties.
  • Maandelijks vast recht van € 11,- incl. btw, zolang u een abonnement bij een provider heeft.
  • Of een eenmalige bijdrage van € 1900,- incl. BTW.
  • Behoud van uw huidige e-mailadres.
  • Meerwaarde van uw woning.
  • Realisatie van alle aansluitingen vóór het einde van juni 2020.

Heeft u nog hulp nodig?
Wilt u meer weten over het nieuwe aanbod? Kom dan naar een van de inloopmiddagen. Medewerkers van Digitale Stad beantwoorden al uw vragen en helpen u met inschrijven.

Inloopmiddag 2e Exloërmond
dinsdag 18 juni – 15:00 tot 19:00 uur   
Horecacentrum Spa
Zuiderdiep 209, 9571 BM, 2e Exloërmond 

Inloopmiddag Eesergroen
woensdag 19 juni  – 15:00 tot 19:00 uur   
Lucy’s Inn
Dorpsstraat 2, 9537 TC, Eesergroen

Direct inschrijven
Wilt u zich direct inschrijven? Ga dan naar www.breedbandborger-odoorn.nl en klik op de aangegeven link of ga naar www.digitale-stad.nl/borger-odoorn. Heeft u nog vragen, stuur dan een berichtje aan info@breedbandborger-odoorn.nl