Nieuws van Breedband Borger-Odoorn

We hebben een positief bericht voor u over het glasvezelproject. Stichting Breedband Borger-Odoorn heeft namelijk overeenstemming bereikt met DRGI/Digitale Stad voor de realisatie en exploitatie van een glasvezelnetwerk in het buitengebied van de gemeente Borger-Odoorn. We zijn erg blij met de samenwerking met deze sterke marktpartij. De komende weken start DRGI/Digitale Stad met het glasvezelproject.

Uw huidige contract vervalt
Zoals u in onze eerdere communicatie heeft kunnen lezen, is coöperatie Breedband Borger-Odoorn ontbonden. Daardoor vervallen de overeenkomsten die u gesloten heeft met de coöperatie en de provider.
 
Even opnieuw aanmelden dus
Als u een aansluiting wilt op het glasvezelnetwerk dat door DRGI/Digitale Stad wordt aangelegd, moet u zich wel even opnieuw aanmelden. Dat is misschien wat gedoe, maar het is juridisch noodzakelijk. We beloven dat we het zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. In eerste instantie hoeft u alleen maar aan te geven of u aangesloten wilt worden. De keuze voor de provider en het pakket maakt u later.
 
Een veel breder aanbod
DRGI/Digitale Stad biedt een zeer breed aanbod aan providers. Er zijn veel meer mogelijkheden dan in de oorspronkelijke opzet. U kunt via DRGI/Digitale Stad ook kiezen voor de grote Nederlandse providers en gebruikmaken van alle landelijke aanbiedingen.
 
Het prijsniveau blijft gelijk
Uw abonnement en provider kiest u bij DRGI/Digitale Stad pas in een later stadium. We willen eerst graag weten of u aangesloten wilt worden. Het prijsniveau van de abonnementen is vergelijkbaar met de prijzen uit het oorspronkelijke plan. We hebben onder aan dit bericht een aantal prijzen voor u op een rijtje gezet. Zo krijgt u alvast een beeld van de kosten.
 
Hoe gaan wij u helpen?
Tussen 6 en 11 mei 2019 ontvangt u een informatiepakket in de brievenbus. Daarin vindt u alles wat u moet weten over het nieuwe aanbod. Tegen die tijd kunt u alle informatie ook vinden op de website. U ontvangt verder ook een uitnodiging voor informatieavonden, waar wij samen met DRGI/Digitale Stad uw vragen zullen beantwoorden en u ter plekke helpen met uw inschrijving.
 
Bij 820 inschrijvingen gaat de schop in de grond
DRGI/Digitale Stad start met de aanleg als er 820 inschrijvingen zijn (55%). Wij zijn tijdens onze campagne blijven steken op 880 contracten. Dus, als iedereen zich opnieuw aanmeldt, kan er snel gestart worden. Gezien het aantrekkelijke aanbod hebben wij er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. Het doel is om alle aansluitingen in het tweede kwartaal van 2020 gereed te hebben.
 
Wilt u zich direct inschrijven?
U kunt zich nu al inschrijven voor glasvezel bij DRGI/Digitale Stad.
Ga daarvoor naar www.digitale-stad.nl/borger-odoorn
 
Meer weten?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? 
We zijn bereikbaar via info@breedbandborger-odoorn.nl
 
Met vriendelijke groeten,
 
Namens Coöperatie Breedband Borger-Odoorn U.A. in liquidatie
en Stichting Breedband Borger-Odoorn
 
Sjaak Janson 
 

 

Indicatie maandelijkse kosten (april 2019)
U kunt bij DRGI/Digitale Stad kiezen uit een breed aanbod. Hieronder vindt u voorbeelden van het prijsniveau van eenvoudige en uitgebreide pakketten. 

Alleen internet: 
€ 32,50 (50/50 Mbps) 
€ 68,- (500/500 Mbps)

Internet en vaste telefoon: 
€ 48,- (1000/1000 Mbps & onbeperkt naar vast/mobiel) 
€ 71,- (500/5000 Mbps & onbeperkt naar vast/mobiel)

Internet en televisie: 
€ 47,50 (50/50 Mbps & 81 zenders – 34 HD)
€ 83,50 (500/500 Mbps & 110 zenders – 41 HD)

Internet, televisie en vaste telefoon:
€ 50,00 (50/50 Mbps & 81 zenders – 34 HD & bellen/minuut) 
€ 120,- (500/5000 Mbps & onbeperkt naar vast/mobiel & alle televisiepakketten)

Daarnaast betaalt u maandelijks € 11,00 voor uw glasvezelaansluiting als u diensten afneemt (vastrechtabonnement). U kunt er ook voor kiezen om deze kosten eenmalig af te kopen.

Bron: Nieuwsbrief van Breedband Borger-Odoorn.